Nattvila is het eigen label van topmatras.nl. Door de meer dan 5 generaties ervaring met winkels op het gebied van bedden en matrassen bieden wij hiermee een kwalitatief hoogwaardig product tegen een zeer concurrerende prijs. 
Al onze topmatrassen worden geproduceerd bij vooraanstaande matras fabrikanten. 
Onze Eco paardenhaar topmatrassen komen zelfs uit de de fabriek in Zweden die bekend staan om hun fantastische comfort en kwaliteit. 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Gratis bezorging:

Levering in Nederland is gratis
Levering in Belgie in overleg

Onze topmatrassen zijn vaak handgemaakt en scherp geprijsd. Daarom leggen we de producten niet in groot op voorraad. De levertijd kan per product variëren. Indien niet voorradig dan is de levertijd aangegeven per product.

Er zit 5 jaar garantie op onze producten.

Meer informatie over garantie vind je in onze algemene voorwaarden.  algemene voorwaarden

Voldoet het matras niet aan de verwachtingen dan krijg je de gelegenheid om de aankoop binnen 30 dagen kosteloos te ontbinden. Je kunt dan dit retourformulier invullen. Een van onze medewerkers zal dan contact met je opnemen. Wij maken binnen 2 weken een afspraak om het matras bij je op te halen.

Bij het retour sturen van de topmatras dient u de originele verpakking te gebruiken. 
Dit betreft vaak een plasticzak en of een kartonnen  doos. Het geheel degelijk dichtplakken met een stevig stuk plakband.

Uiteraard is het vervelend om een klacht te hebben op een nieuwe aankoop. Wij zullen er dan ook alles aan doen deze zo snel mogelijk op te lossen. 
Als je een klacht wilt indienen kun je ons bereiken via ons e-mailadres info@topmatras.nl. Mocht je onverhoopt een klacht hebben over het aangekochte topmatras; dien dit dan in binnen 7 dagen na aankoop van het matras. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, in ieder geval binnen 30 dagen.

Meer informatie over onze klachtenprocedure vind je in onze algemene voorwaarden.

Betaling kan geschieden door middel van iDEAL en CreditClick

Alle betalingen worden verwerkt in EURO

In termijnen betalen met CreditClick

CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €250,- en €1000,-. Deze limiet zal op korte termijn worden verhoogd naar €5.000.

Hoe vraag ik een krediet bij CreditClick aan?

 • ✓  Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalopties bij het afrekenen in de webshop.
 • ✓  Log in als bestaande CreditClick-klant of registreer je als nieuwe klant.
 • ✓  Identificeer uzelf middels iDIN.
 • ✓  Vul je contactgegevens, leefsituatie en financiële gegevens in.
 • ✓  Kies voor een krediet op maat of betalen in termijnen.
 • ✓  De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft binnen enkele seconden goedkeuring.
 • ✓  Teken je kredietcontract digitaal en sluit af met het betalen van je aankoop.
 • ✓  Het hele proces, van kiezen voor CreditClick tot het bevestigen van je aankoop, duurt slechts een paarminuten.What voor informatie / documenten heb ik nodig voor een aanvraag?
 • ✓  Toegang tot een iDIN geactiveerde betaalrekening.
 • ✓  Contactgegevens en informatie over je leefsituatie (inkomen, woonkosten en informatie overeventuele andere leningen)Waar kan je CreditClick gebruiken?Je kunt met CreditClick online betalen in alle winkels die CreditClick accepteren en het CreditClick-logo laten zien op hun website.

  Hoe gaat CreditClick om met mijn persoonlijke gegevens?
  Je gegevens zijn volkomen veilig. Wij respecteren je privacy en je gegevens zijn volledig beschermd. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening en voor een mogelijke vervolgaankoop met je CreditClick-account.

  Kan ik het bedrag wat ik heb terugbetaald opnieuw gebruiken?

  Ja, na het aflossen van het gebruikte deel van de lening, kun je de de opnieuw opgebouwde krediet faciliteit gebruiken voor nieuwe aankopen.

  Zijn er kosten voor mij?

  Voor het gebruik van CreditClick betaalt je een rentepercentage over het gebruikte krediet. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dit rentepercentage is lager dan roodstand bij de bank en/of het gebruik van een Creditcard.

  Kan ik het krediet eerder aflossen?

  Uiteraard. Bij alle vormen van krediet is het mogelijk om eerder af te lossen. Vanzelfsprekend zonder boete.